Družina v červnu 2018

28.06.2018 11:01

 

První červnový den nám vyšel krásně na Den dětí, který jsme strávili na dětském hřišti, kde jsme soutěžili a plnili různé úkoly a také se za snahu odměňovali.

Po celý červen jsme chodili střídavě na sportovní hřiště a fotbalové hřiště hrát fotbal, máme tu plno fotbalových talentů, ať chlapců, tak dívek, hráli jsme i jiné míčové hry. Procházeli jsme se i do okolí Koberov a podnikli i výlet do Besedic, kde jako odměna nás čekala zmrzlina.

Ve výtvarné oblasti jsme se zaměřili na naši rodinu, náš domov, povídali jsme si o tom, kde bydlíme, zkoušeli jsme popsat náš dům a další informace o sobě, kdybychom se ztratili. Povídali jsme si také o tom, jaké máme domácí práce a povinnosti, jak doma mamince a tatínkovi pomáháme.

Pro navození celkové pohody a klidu, jsme si upekli šneky z listového těsta, které si děti dělaly úplně sami, včetně úklidu nádobí.

Poslední červnový týden jsme si zpříjemnili deskovými a karetními hrami, a několik dětí otevřelo „masérský salon“, kde mohly děti odpočívat a nechat se masírovat malými míčky. Rozdali jsme si výkresy,výrobky, pouklidili družinu a s přáním pěkně strávených prázdnin jsme se rozloučili.

 

 

fotogalerie

zskoberovy.rajce.idnes.cz/druzina_cerven_2018